کارگاهی برای توانمندسازی در بندرعباس

سازمان بهزیستی کشور توانمندسازی را، فرایندی هدفمند و چند بعدی که به افراد، خانواده ها، گروه ها و اجتماع در شناخت و دستیابی به منابع و فرصت ها کمک می کند تا با تغییر مطللوب شرایط، انتخابهای خود را معمول داشته و فعالانه بر محیط زندگی کنترل نسبی داشته باشند می داند.

این سازمان با توجه به اهداف و ماموریت های خود درحوزه توانمندسازی، سالهاست که با آموزش کلینیک های مددکاران اجتماعی در توان افزایی جامعه هدف تلاش می کند.

بر این اساس معاونت اجتماعی سازمان بهزیستی استان هرمزگان اقدام به برگزاری كارگاه آموزشی "مدل های نوین توانمندسازی جامعه هدف" در مورخ 5 و 6 بهمن ماه ١٣٩٥ در مرکز علمی کاربردی بهزیستی هرمزگان برگزار نمود.

در این كارگاه آموزشی 50 نفر از مددكاران اجتماعی مراکز دولتی و کلینیک های مددکاری اجتماعی استان هرمزگان شركت داشتند.

محتوای ارایه شده در این كارگاه شامل مفاهیم توانمند سازی، ابعادتوانمندسازی، سطوح و مراحل توانمندسازی، ضرورت توانمند سازی، پارادایم های توانمندسازی، الزامات، شاخص ها و نتایج توانمند سازی، توانمند ذینفع های توانمند سازی، تئوری های توانمند سازی و مدل ها و ابزارهای توانمندسازی در مددکاری اجتماعی می باشد.

دارابی معاون اجتماعی بهزیستی استان ، سخنران افتتاحیه این کارگاه آموزشی بود و دكتر سید محمد حسین جوادی استادیار گروه مددکاری اجتماعی داتشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی تهران عهده دار تدریس این کارگاه بودند .

مسئولیت اجرای این کارگاه را خانم جهان شاهی کارشناس مسئول امور زنان و خانواده بهزیستی استان هرمزگان به همراهی خانم هادی زاده مسئول یکی ازکلینیک های مددکاری اجتماعی استان برعهده داشت.

كارگاه "مدل های نوین توانمندسازی جامعه هدف" با استفاده از تكنیك های تسهیل گری و بازی نقش برگزار شد.