پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- توضیحات
- نوشته شده توسط اعظم پیله وری
- دسته: پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- بازدید: 1778
گفته شد زمانی که افراد و گروهها قادر به بیان نیازها و علایقشان باشند و در تصمیم گیری ها مشارکت داشته و قادر به ایجاد تغییراتی در اجتماعات و نظام های موجود شده و بتوانند نگرانی های شناخته شده در اجتماعشان را اداره کنند، توانمندسازی رخ داده است.
- توضیحات
- نوشته شده توسط محبوبه حامد
- دسته: پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- بازدید: 2381
به نظر گیدنز دولت رفاه دو هدف دارد که عبارتند از ایجاد جامعه ای برابرتر، و نیز حمایت از افراد در سراسر دوره زندگی او عدالت اجتماعی را بهعنوان یکی از سیاستهای راه سوم برای گسترش رفاه اجتماعی و رفع فقر و محرومیت مطرح مینماید: «سیاست راه سوم باید علاقه عمیق به عدالت اجتماعی را حفظ کند و درعین حال بپذیرد که مسائل گوناگونی که در تقسیم بندی چپ و راست قرار نمیگیرند افزونتر از پیش است. برابری و آزادی فرد ممکن است در تعارض با یکدیگر باشند، اما اقدامات برابریخواهانه نیز اغلب دامنه آزادیهای افراد را افزایش می دهد. گیدنز خواهان نوسازی نهادهای رفاهی موجود است .
- توضیحات
- نوشته شده توسط نگار نجفی
- دسته: پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- بازدید: 2426
فقر زنان یکی از مهمترین معضلات در دنیای امروز است که میلیون ها نفر انسان را به خود گرفتار کرده است. زنان بیش از مردان در معرض فقر و تبعیض جنسیتی قرار دارند . سهم نابرابر و بیشتر زنان از فقر در مقیاس جهانی غالباً در مفهوم « زنانه شدن فقر » انعکاس یافته . گرچه کمبود اطلاعات معتبر درباره فقر به طور کلی و فقر جنسیت بطور خاص هر نوع نتیجه گیری را دشوار می سازد این مسئله همچنان از جانب سازمان های بین المللی و متخصصان توسعه مطرح می شود. تاکید بر اینکه زنان 60 تا 70 درصد فقرای جهان را تشکیل می دهند و احتمال فقر در میان زنان افزایش یافته است.