سرمقاله
- توضیحات
- نوشته شده توسط مددکار آنلاین
- دسته: سرمقاله
- بازدید: 1408
به گزارش خبرنگار پرتال تخصصی مددکاری اجتماعی ایران - سازمان بهزیستی و دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان متولیان اصلی سیاست گذاری علمی و اجرایی مددکاری اجتماعی در کشور در نظر دارند با همکاری دانشگاه ها، انجمن ها، موسسات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی و با هدف به روز نمودن دانش و مهارت مددکاران اجتماعی در حوزه های مختلف، با تاکید بر توانمندسازی گروههای ویژه و ارتقاء کیفی برنامه های آموزشی، با بهره گیری از آخرین دست آوردهای ملی و جهانی، همایش ملی مددکاری اجتماعی را در آبان ماه سال 1397 با عنوان :
مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار " از نظریه تا عمل"
"social work and sustainable development "from theory to practice
برگزار نمایند. هدف از این کنگره، گرد هم آوردن مددکاران اجتماعی به منظور گفتگو و تبادل نظر در خصوص مسائل مربوط به حرفه مددکاری اجتماعی و آشنایی با نتایج پژوهشها در ایران و جهان می باشد. با توجه به واقعیت های اجتماعی و مسائل موجود، سازمان بهزیستی و دانشگاه علامه طباطبایی خود را متعهد می دانند تا در جهت ارتقاء دانش مددکاری اجتماعی و انتقال تجربیات حرفه ای ، اقدامی اثر گذار و پایه ای انجام دهند، چرا که بر این باور است که برگزاری این کنگره می تواند سهم بسزائی در تقویت کمی و کیفی حرفه مددکاری اجتماعی داشته باشد. در این راستا از همه صاحبنظران، متخصصین، کارشناسان، دانش آموختگان و دانشجویان حوزه مددکاری اجتماعی دعوت می شود نتایج مطالعات و پژوهشهای خود را جهت بهره مندی سایر متخصصین در این کنگره به اشتراک بگذارند. کنگره بین المللی مددکاری اجتماعی با در نظر گرفتن اهداف حرفه ای، به شیوه های ذیل برگزار می شود:
شناسایی مداخلات حرفه ای و نقاط قوت مددکاری اجتماعی در شرایط چالش برانگیز جوامع در حال توسعه در سطح ملی و بین المللی.
ایجاد زمینه گفتگوهای تخصصی و شناسایی دغدغه های مددکاران اجتماعی در شرایط تغییرپذیر اقتصادی-اجتماعی و سیاسی-فرهنگی.
آموزش متقابل و انتقال تجارب بین تجربیات آموزش گران و اساتید مددکاری اجتماعی، پژوهش گران و مددکاران اجتماعی ایران و جهان به منظور تقویت و رشد مهارتها و دانش حرفه مددکاری اجتماعی.
File name: برنامه همایش ملّی مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار ـ از نظریه تا عمل
برای اطلاعات بیشتر می توانید به پایگاه اینترنتی http://swei.atu.ac.ir مراجعه نمایید.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مددکار فردا
- دسته: سرمقاله
- بازدید: 5381
بنام خدایی که مستور نیست خدایی که هرگز زمن دور نیست خدایی که از خود نمی راندم خدایی که پیوسته می خواندم
روزگاران نه چندان دور عناصری مثل خانواده گسترده ،محله ،ارتباطات اجتماعی چهره به چهره و ... در بین اقوام ایرانی فراوان بود. ولی امروزه تغییرات اجتماعی خیلی از عناصر فوق را تحت تاثیر قرار داده است ،ارزشها تغییر یافته خانواده های گسترده بتاریخ سپرده شده ، محله از بین رفته و جایگزین آنها خانواده هسته ای، آپارتمانهای چند ده متری و ارتباطات مجازی و ... شده است. امروزه همه چیز مجازی شده خانواده ،دانشگاه، فروشگاه و حتی زندان ! شاید در چند سال آینده تجربه ازدواجهای مجازی ،خانوادهای مجازی و فرزندان مجازی را هم شاهد باشیم !دیگر خیلی از ارزشهای گذشته را در سطور تاریخ باید یافت .حال برای برقراری ارتباط با نسل نو باید به ابزارهای مدرن و پست مدرن و شاید فرا پست مدرن تکیه کرد .باید مهارتهای نو داشت و باید از دریچه نگاه نسل نو به دنیای جدید نگریست . اینجانب بعنوان دانش آموخته حرفه مدد کاری اجتماعی که تجربه اندکی در حوزه رفاه کودکان ،نوجوانان و جوانان دارم علاقه مند هستم تا با هم اندیشی با شما دوستان فرهیخته ، همسو با تغییرات اجتماعی در فضای مجازی فرصتی را برای به اشتراک گذاشتن یافته های جدید مبتنی بر ارزشهای دینی و ملی برای نسل نو فراهم نمایم .