استقبال وزیر کشور از طرح های مددکاران اجتماعی
- توضیحات
- نوشته شده توسط مددکار آنلاین
- دسته: اخبار مددکاری اجتماعی ایران
- بازدید: 1974
وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در آستانه روز مددکار امروز پنجشنبه 18 اردیبهشت ماه سال 1393 با 200 مددکار اجتماعی ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرنگار پرتال تخصصی مددکاری اجتماعی، این دیدار در راستای رویکرد و سیاست جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر برای اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است.
این نهمین نشست وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با گروه های مرجع و ذی نفوذ است که با این دیدارها ستاد مبارزه با مواد مخدر سعی می کند از این گروههای ذی نفوذ استفاده و مبارزه با موادمخدر را اجتماعی کند .
وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از حمایت کامل وزارت متبوع خود را از طرح های مددکاران اجتماعی خبر داد .
وی در این نشست با اشاره به اهمیت اجتماعی کردن مساله مبارزه با مواد مخدر گفت: هر زمانی که مردم پای کار آمده کارها درست شده است و این بدین معناست که امنیت پایدار با حضور مردم صورت میگیرد.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نحوه نادرست برخورد با معتادان و خانوادههای آنان در جامعه گفت: با این برخوردها به نظر من میشود فرهنگ مبارزه با اعتیاد را اجتماعی کرد و چون معتاد امیدی به بازگشت ندارد، راه اعتیاد را ادامه میدهد و حتی برای تامین مخارج اعتیاد خود به توزیع مواد مخدر روی میآورد. به گونهای که ۸۰ الی ۸۵ درصد معتادان توزیع کننده نیزهستند و به دلیل اینکه به ته خط رسیدهاند از مسائل هراسی ندارند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدربه مددکاران حاضر در جلسه گفت: من با شما اتمام حجت کرده و از شما میخواهم در زمینه تشکیل سمن خیریهها، نهادهای مهارتآموزی، واحدهای تولیدی کوچک به خصوص برای خانوارهای معتادان اقدام کنید و به عنوان وزیر کشور از شما حمایت خواهم کرد.
وزیر کشور همچنین از ایجاد بانک اطلاعاتی از توانمندیهای معتادان خبر داد و گفت: باید گفت از معتادانی که در زمینه تئاتر، سرود، ورزش، هنر و … فعالیت دارند باید حمایت شود و باید این افراد را با شخصیتدهی به چرخه درمان بازگردانیم.
بابک دینپرست معاون ستاد مبارزه بامواد مخدردر این مراسم با اشاره به اینکه حضور الزامی مددکاران اجتماعی در مراکز موضوع ماده 16 یکی از مهمترین برنامههای در حال اجرا در ستاد مبارزه با مواد مخدر است، گفت: در طول ماهای پایانی سه سال گذشته 51 هزار و 800 نفر در مراکز ماده 16 پذیرش شدهاند. - مرگ و میر زنان معتاد در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن 15 درصد افزایش داشته است 89 درصد معتادان در مراکز غیردولتی تحت پوشش درمان قرار دارند. - دین پرست گفت: مهمترین حلقه مفقوده چرخه اعتیاد در کشورمان، رها شدن فرد بهبودیافته پس از ترک وابستگی جسمی به مواد است. امروز تمام کارشناسان معتقدند که رمز تداوم بهبودی، بازتوانی و بازگشت مجدد معتاد به اجتماع و پذیرش وی از سوی جامعه است. - انگ و برچسب منفی و مخربی که متوجه اعتیاد زنان است، برنامههای درمانی زنان معتاد را با مشکل مواجه ساخته است - مرگ و میرهای ناشی از مصرف مواد مخدر در سال 92 باوجود تغییر الگوی مصرف و شیوع مواد محرک و شیشه که از تخریب چند برابری نسبت به مواد مخدر صنعتی برخوردار است، کاهش 3 درصدی داشته است.. حضور مددکاران اجتماعی در زندانهایی که حداقل 71 درصد از محکومان آنها مرتکب جرایم مواد مخدر شدهاند، بسیار اهمیت دارد.
دراین مراسم علاوه برگزارش ارایه شده توسط سیدحسن موسوی چلک رئیس انجمن مددکاران ایران،آقایان دکترعزت الله سام آرام،دکترآقاجانی واحمد رحیمی وخانم لیلا ارشد به عنوان نمایندگان اعضای انجمن مددکاران اجتماعی ایران دررابطه باظرفیت ها وتوانمندیهای حرفه مددکاری اجتماعی درپیشگیری ودرمان معتادین مطالبی را درحضور دکتررحمانی فضلی وزیر کشور ارایه نمودند.
در انتهای این مراسم عکس یادگاری باحضور وزیر کشور و مددکاران اجتماعی گرفته شد.