برگزاری كارگاه مدل های توانمندسازی جامعه هدف در قزوین
- توضیحات
- نوشته شده توسط مددکار آنلاین
- دسته: اخبار مددکاری اجتماعی ایران
- بازدید: 1966
سازمان جهانی بهداشت درسال 2011 توانمندسازی را: داشتن صدا و شنیده شدن، داشتن قدرت، خودتصمیمگیری، داشتن کنترل و یا به دستآوردن کنترل بیشتر، آزاد بودن، استقلال، توانایی مبارزه برای حقوق خود، به رسمیت شناختهشدن و برخورداری از احترام برابر با سایر شهروندان و انسانها تعریف کرده است.
سازمان بهزیستی کشور با توجه به اهداف و ماموریت های خود تعریف نسبتا جامعی از توانمندسازی دارد و سالهاست که با آموزش مددکاران اجتماعی خود در توان افزایی جامعه هدف تلاش می کند.براین اساس دفتر توانمندسازی زنان و خانواده سازمان بهزیستی كشور با مشاركت معاونت اجتماعی بهزیستی استان قزوین اقدام به برگزاری كارگاه آموزشی سه روزه " مدل های توانمندسازی جامعه هدف" در مورخ 21 تا 23 تیرماه ١٣٩٥ در محل هتل فرهنگیان قزوین نمود.
در این كارگاه آموزشی ٣٥ نفر از مددكاران اجتماعی مراکز دولتی و غیر دولتی دفتر امور توانمندسازی بهزیستی استان قزوین شركت داشتند.
سخنرانی افتتاحیه و اختتامیه این كارگاه را رحمانی معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین بر عهده داشت و مجتمع خدمات بهزیستی نگار بامدیریت خانم حقیقی مجری برگزاری این کارگاه آموزشی بود.
محتوای ارایه شده در این كارگاه شامل مفاهیم توانمند سازی، ابعاد توانمندسازی ، سطوح و مراحل توانمندسازی، ضرورت توانمند سازی ، پارادایم های توانمندسازی، الزامات، شاخص ها و نتایج توانمند سازی، توانمندسازی چگونه اتفاق می افتد، ذینفع های توانمند سازی، تئوری های مددکاری اجتماعی و توانمند سازی و مدل ها و ابزارهای توانمندسازی در مددکاری اجتماعی می باشد.
مدرسان این کارگاه آموزشی دكتر سید محمد حسین جوادی و عباسعلی یزدانی از اعضای هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی بودند و كارگاه با استفاده از تكنیك های تسهیل گری و بازی نقش برگزار شد.