راه اندازی تحصیلات تکمیلی رشته مددکاری اجتماعی در دانشگاه شیراز

به گزارش خبرنگار پرتال تخصصی مددکاری اجتماعی ایران و به نقل از ایرنا - دکتر سید محمد حسین جوادی عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی کشور گفت: استان فارس در زمینه مددکاری اجتماعی سابقه دیرینه دارد و راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته این رشته در دانشگاه شیراز امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار پرتال تخصصی مددکاری اجتماعی ایران، سیدمحمدحسین جوادی سه شنبه در همایش مددکاری اجتماعی، مسوولیت اجتماعی در شیراز پیرامون وضعیت دانشگاهی این رشته در کشور افزود: باید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا مددکاری را تخصصی تر کنیمچرا که واقعیت این است ما فقر تولید دانش بومی داریم و تقریباً سهمی در تولید دانش در جامعه مددکاری جهان نداریم.

وی با اشاره به اینکه به لحاظ کمی مراکز علمی گسترش پیدا کردند اما نیاز به بازنگری در تمام مقاطع احساس می شود اظهار داشت : البته این به معنی نفی زحمات گذشتگان و پیشکسوتان نیست اما باید واقع بین باشیم تا برنامه ریزی های بعدی بهتر صورت بگیرد.
این مقام مسوول ادامه داد: تجربه در کنار دانش کارایی بیشتری دارد و راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی این رشته سبب می شود مددکاران فعال با تخصص بیشتر به فعالیت بپردازند و تاثیر مددکاری اجتماعی در جامعه بیشتر نمود پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه تصور عامه از مددکاری کمک به افراد دارای مشکل است در حالیکه اینطور نیست و مددکاری اجتماعی پویا با رویکردی پیشگیرانه برای ارتقای کیفیت زندگی فعالیت می کند خاطرنشان کرد: مددکار اجتماعی باید بتواند در جهت ارتقای مستمر کیفیت زندگی مردم و ارتقا شاخص های سلامت موثر باشد واین اصلا به معنای ورود مددکاری بعد از ابتلای افراد به مشکلات نیست .

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران اظهار داشت: مسائل و مشکلات جامعه با رویکرد فردی قابل حل نیست و باید با بیان و ترویج مسوولیت های اجتماعی همه مردم را در حل این مشکلات سهیم کرد.

جوادی با بیان اینکه ارایه خدمات تنها از سوی بهزیستی و کمیته امداد کافی نیست، بیان کرد: کمیته امداد و بهزیستی باید از دیگر دستگاهها مطالبه گری کنند تا همه نسبت به معضلات و مشکلات اجتماع حساس و مسوولیت پذیر باشند.

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران اظهار داشت: سرمایه و سلامت اجتماعی بدون مسوولیت اجتماعی محقق نمی شود و احیا نقش محلات یکی از راهکارهای ترویج موئولیت اجتماعی است.

دکتر سید محمد حسین جوادی گفت: انجمن مددکاران اجتماعی در سراسر کشور در حال حاضر یک هزار عضو فعال و بیش از این تعداد اعضای هم به صورت نا پیوسته در ۲۷ شعبه سراسر کشور در حال فعالیت هستند.

محمد قربانی
با سلام بنده در این همایش حضور داشتم و از سخناان ایشان استفاده کردم . امیدوارم به زودی شاهد راه اندازی این رشته در دانشگاه شیراز باشیم تا بتوانیم ار مزایای این کار بهره برداری لازم را ببریم .
0